uciliste@rrif.hr

01/4699-726

Naslovnica

Aktualno

Ispit

Određen je datum sljedećeg ispitnog roka RRiF učilišta za poduzetništvo za tečaj Osposobljavanja.

  • pismeni ispit 17.6.2021. (četvrtak) u 16:30
    U ovim uistinu posebnim okolnostima COVID-a dajemo vam mogućnost da sami izaberete način na koji ćete polagati pismeni ispit. Možete online ili kod nas u Učilištu u Martićevoj 29. Kod prijave potrebno je navesti informaciju o odabranom načinu („Martićeva“ ili „online“).
  • usmeni ispit 19.6.2021. (subota) od 9:00 sati, online (preko aplikacije Zoom)
    Za usmeni ispit biti ćete podijeljeni u nekoliko skupina te će prijavljeni kandidati primiti obavijest o terminu kada se tko treba spojiti na Zoom za usmenu provjeru

Ispitu mogu pristupiti i polaznici prijašnjih grupa tečaja osposobljavanja i usavršavanja, a svoj izlazak na ispit obvezno moraju prijaviti u tajništvu najkasnije do 11.6.2021. na adresu uciliste@rrif.hr.

 

Osposobljavanje

Primamo prijave za četvrtu grupu tečaja Osposobljavanja za obavljanje knjigovodstvenih i računovodstvenih poslova (početni tečaj iz računovodstva), za šk. god. 2020./2021. očekivani početak predavanja - travanj 2021.

Nastava na programu Osposobljavanja održavati će se pod modelu A – nastava u učionici (u manjim grupama). Sukladno preporukama Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih za rad u uvjetima povezanim s COVID-19 provoditi će se mjera zaštite. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije nastava će se nastaviti održavati online o čemu će polaznici biti pravovremeno obaviješten.

Više informacija o programu Osposobljavanja možete naći ovdje.

Obrazac prijave.

 

Usavršavanje

Primamo prijave za treću grupu tečaja Usavršavanja za samostalno obavljanje i vođenje knjigovodstvenih, računovodstvenih i financijskih poslova (napredni tečaj iz računovodstva), za šk. god. 2020./2021. očekivani početak predavanja - travanj 2021.

Nastava na programu Usavršavanja iz računovodstva održati će se po modelu B – kombinirani oblik nastave. To znači da će se dio nastave održavati online a dio u učionici.

Više informacija o programu Osposobljavanja možete naći ovdje.

Obrazac prijave.

 

Ostale informacije

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas e-poštom na adresu uciliste@rrif.hr. ili telefonom na broj 01/4699-726.