RRiF-ova trgovina

Više o RRiF-ovim e-izdanjima (kako ih kupiti, preuzeti i čitati) možete vidjeti ovdje.


Kako kupovati

Dobro došli u RRiF-plus trgovinu na Internetu

Želja nam je da približiti i omogućiti svima koji žele koristiti naše proizvode, jednostavnu kupnju putem interneta. Za ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uvjeti određuju postupak naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

Uvjeti kupnje

Iskazane cijene proizvoda i usluga na stranicama RRiF Internetske trgovine su krajnje cijene za kupca, tj. na njih se ne dodaju nikakvi dodatni troškovi, uključeni su porez i troškovi dostave za isporuku u tuzemstvu.
Za isporuke tiskanih i e-izdanja za kupce izvan Hrvatske posebno se zaračunavaju troškovi dostave, bankarski troškovi, kao i porez, ovisno o državi iz koje je naručitelj. Stoga molimo kupce iz inozemstva da se obrate svojim upitom izravno našem odjelu pretplate.

Narudžbe je moguće izvršiti Internetom svakoga dana od 0 do 24 sata.

 

Dostava

Za zaprimljene narudžbe dostava će se organizirati sljedeći radni dan (ponedjeljak-petak) od primitka uplate ili naplate kreditnom karticom.

Proizvode u tuzemstvu dostavljamo putem Hrvatske pošte, a područje dostave u tuzemstvu obuhvaća Republiku Hrvatsku. Pošiljke se dostavljaju kao paketi odnosno tiskanice ovisno o veličini, a ako primatelj naveden u narudžbi, nije zatečen na navedenoj adresi dostave, poštar ostavlja obavijest o prispjeću pošiljke.

Ako kupac ima poseban zahtjev za vrijeme dostave, detalje treba navesti u narudžbi. O mogućnosti ispunjenja zahtjeva će biti obaviješten telefonom i elektroničkom poštom.

Račun će se kupcu poslati poštom ili u pošiljci.

 

Načini plaćanja

Proizvode kupljene u našoj Internet trgovini moguće je platiti nalogom za plaćanje ili izravno putem Interneta sljedećim kreditnim karticama: American Express, Diners, MasterCard i Visa.

 . . .  . . .  . . .

Plaćanje karticama se obavlja putem provjerenog i sigurnog T-com PayWay sustava.

Izjava o sigurnosti plaćanja

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

 . . .  . . .  . . .

Za više informacija pogledajte stranicu T-com PayWay sustava.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

RRiF-plus d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrabi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici RRIF-plus d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o istinitosti podataka kupca

Kupac prihvaćanjem ovih uvjeta kupnje jamči da su uneseni podatci o naručitelju te mjestu dostave istiniti i ažurni.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom ista se svota pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.

Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa valute u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici u kunama.

e-izdanja

e-izdanja (e-knjige i e-časopisi) su izrađena na Adobe Digital Editions (ADE) platformi.

Za preuzimanje e-knjige potrebna je aktivna veza na Internet jer se poveznice za preuzimanje šalju e-poštom.
Uputa o tome što je sve potrebno prije prvog preuzimanja e-knjige i načinu korištenja, objavljena je na stranici ovdje

Minimalna preporučena konfiguracija za pregledavanje e-izdanja za Windows računala je:
Intel Core 2 Dual 2GHz procesor ili jači 1GB RAM 1024 x 768 pixela rezolucija ekrana, Windows 7 ili noviji.
Minimalna preporučena konfiguracija za pregledavanje e-izdanja za Macintosh računala je: PowerPC G5 1.8Ghz, Intel Core DuoTM 1.33 GHz ili jači procesor 1GB RAM 1024 x 768 pixela rezolucija ekrana Mac OS X 10.4, 10.5 ili noviji.
 

Reklamacije

Ako Vam pošiljka naručenih izdanja stigne oštećena i/ili u neispravnom stanju, pošiljku možete u roku od 8 dana od primitka vratiti na našu adresu u originalnom pakiranju, s priloženim original računom, i to kao običan paket na adresu:
RRiF-plus d.o.o.,
Vlaška 68,
10 000 Zagreb,
Hrvatska.

Otpremni troškovi kod povrata idu na teret kupca.

Sukladno čl. 8. Zakona o zaštiti potrošača, potrošači mogu uložiti pisani prigovor putem e-mail adrese: rrif@rrif.

Otpremne troškove kod povrata za Vas neće preuzeti RRiF-plus d.o.o.

 

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

RRiF plus d.o.o., kao vodeće izdavačko i savjetodavno društvo iz područja računovodstva, poreza i financija u Hrvatskoj, priznaje i cijeni pravo svojih korisnika i poslovnih partnera na privatnost i zaštitu osobnih podataka. 
U skladu s odredbom čl. 10. Pravilnika o zaštiti osobnih podataka voditelja obrade, RRiF plus d.o.o. (voditelj obrade) ima legitimni interes za obradu osobnih podataka kupaca u marketinške svrhe za prodaju:
• časopisa i knjiga (tiskano i web-izdanje)
• seminara i webinara
• tečajeva
• konzultantskih usluga.
Prilikom prodaje neke od navedenih usluga, RRiF plus d.o.o. obrađuje osobne podatke isključivo u svrhu obavljanja svoje gospodarske djelatnosti i izravnog marketinga.
RRiF plus d.o.o. zadržava pravo snimanja audiovizualnom opremom seminara, tečajeva, radionica i konferencija koje organizira. 
RRiF plus d.o.o. jamči da audiovizualne materijale obrađuje i njima se koristi u svrhu legitimnog interesa te da ih neće upotrebljavati u druge svrhe.
 

O nama

RRiF-plus d.o.o.
za nakladništvo i poslovne usluge
Vlaška 68, 10 000 Zagreb
MB: 00355348
OIB: 18376805890
Transakcijski račun: HR26 24020061100033007
tel. 01/4699-760
fax. 01/4699-766
mailto:rrif@rrif.hr

Pretplatnik
Porezni i socijalni položaj izaslanih radnika na rad u drugu državu (1)
RRiFov letak