Porezni status polugotovih proizvoda za proizvodnju sladoleda – sadržavaju alkohol i kavu

Datum: 06.04.2009, Ponedjeljak
Klasa: 410-19/09-01/4
Davatelj: Carinska uprava

Primili smo vaš podnesak u kojem tražite mišljenje vezano za porezni status polugotovih proizvoda u obliku pasta koje se u različitom omjeru miješaju s mlijekom vrhnjem ili s već pripremljenom sladolednom bazom a služe u svrhu proizvodnje gotovih proizvoda U svom podnesku navodite da prva grupa proizvoda za koje tražite mišljenje sadrži alkohol u sljedećim omjerima Pasta Semifreddo cacao sadrži 1 6 g alkohola u 100 g proizvoda Pasta Vaniglia Bourbon sadrži 2 0 g alkohola u 100 g proizvoda Pasta Tiramisu sadrži 7 7 g alkohola u 100 g proizvoda a druga grupa proizvoda sadrži kavu kako slijedi Pasta caffe sadrži ...



Da bi ste vidjeli mišljenje/stajalište trebate se pretplatiti na PiP



Ako ste pretplatnik upišite svoje korisničko ime i zaporku


Povratak na mišljenja