RRIF-OV NEWSLETTER
Prijava

Sažetak:

       Osim obveznih općih (osnovnih) i dodatnih podataka kojima mora biti označena svaka hrana koja se stavlja na tržište Republike Hrvatske, a o čemu smo pisali u prošlom broju časopisa RRiF, pojedine vrste (kategorije) hrane moraju biti označene i posebnim (specifičnim) podatcima propisanim posebnim propisima koji se odnose na označavanje te hrane. U nastavku članka može se pročitati detaljnije o načinu označavanja onih kategorija hrane koje potrošači najčešće kupuju u maloprodajnim objektima.

1. Uvod
2. Označavanje svježeg mesa i mesnih proizvoda, peradi i proizvoda ribarstva
3. Označavanje (kokošjih) jaja
4. Označavanje sira
5. Označavanje meda
6. Označavanje kruha i peciva
7. Označavanje svježeg voća i povrća

Da biste vidjeli cijeli članak morate se pretplatiti na rrif!

Pretplatnik
Hrvatski računovodstveni sustav HSFI, MRS, MSFI i Tumačenja (1)