RRIF-OV NEWSLETTER
Prijava

Sažetak:

Ugostiteljska je djelatnost pripremanje i usluživanje jela, pića i napitaka te pružanje usluga smještaja, a i pripremanje jela, pića i napitaka za potrošnju na drugom mjestu i opskrba tom hranom. Za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i pružanje ugostiteljskih usluga moraju biti ispunjeni minimalni uvjeti glede uređenja i opreme objekta, usluga te drugi propisani uvjeti. O novostima u Zakonu o ugostiteljskoj djelatnosti koje stupaju na snagu već ovoga ljeta, piše u nastavku naša suradnica iz Ministarstva turizma.
1. Uvod
2. Što uređuje Zakon o ugostiteljskoj djelatnosti
3. Ugostiteljski objekti i način poslovanja ugostitelja
4. Minimalni uvjeti za vrstu i uvjeti za kategoriju
5. Postupak utvrđivanja uvjeta za obavljanje ugostiteljske djelatnosti
6. Kampiranje
7. Ugostiteljske usluge u domaćinstvu i na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu
8. Nadzor i upravne mjere
9. Prekršajne odredbe

Da biste vidjeli cijeli članak morate se pretplatiti na rrif!

Pretplatnik
Hrvatski računovodstveni sustav HSFI, MRS, MSFI i Tumačenja (1)