RRIF-OV NEWSLETTER
Prijava

Sažetak:

Kruh i drugi pekarski proizvodi koji se stavljaju na tržište moraju ispunjavati propisane zahtjeve sigurnosti hrane i moraju biti označeni propisanim podatcima. Subjekti u poslovanju s hranom odgovorni su za pravilno i potpuno označavanje kruha i drugih pekarskih proizvoda koje proizvode i/ili stavljaju na tržište.
U nastavku članka skrećemo pozornost na podatke kojima mora biti označena hrana te na način označavanja hrane koja se nudi odnosno stavlja na tržište.
1. Uvodne odredbe
2. Što su pekarski proizvodi
3. Razvrstavanje i nazivi pekarskih proizvoda
4. Koje su vrste i nazivi kruha
5. Vrste i nazivi drugih pekarskih proizvoda
6. Općenito o označavanju pekarskih proizvoda
7. Označavanje pretpakiranih pekarskih proizvoda
8. Označavanje nezapakiranih pekarskih proizvoda
9. Zaključak
 

Da biste vidjeli cijeli članak morate se pretplatiti na rrif!

Pretplatnik
Zakon o trgovačkim društvima  (1)