RRIF-OV NEWSLETTER
Prijava

RUKOVODITELJSKE VJEŠTINE

Zagreb, 22. studenog 2018. seminar "Rukovoditeljske vještine za vođenje ureda, odjela i timova u području računovodstva, revizije i financija"


Mjesto Vrijeme održavanja
ZAGREB, RRiF Visoka škola za financijski menadžment, Martićeva 2922. studenog 2018. (četvrtak)

Cijena seminara: 1.075,00 kn (860,00 kn + PDV) i uključuje pisani materijal (prezentacije predavača), radni pribor, obrok i napitak.

Poboljšajte svoju učinkovitost vođenja i obavljanja poslova, komunikacijske vještine, organiziranost, upravljanje radnim procesima te stecite nova saznanja o timskom radu sudjelujući na ovom dinamičnom i interaktivnom seminaru koji obiluje nizom praktičnih savjeta i primjera iz stvarnih poslovnih situacija.  
Seminar je namijenjen rukovoditeljima u području računovodstva, revizije i financija te vlasnicima računovodstvenih servisa, onima koji se pripremaju za uloge rukovoditelja i svima ostalima koji žele unaprijediti svoje rukovoditeljske vještine.

U programu su kombinirani elementi danas najuspješnijih škola suvremenog menadžmenta, psihologije i komunikacijskih znanosti, a izvode ga osobe s dugogodišnjim iskustvom u izvođenju poslovnih treninga.

TEME SEMINARA:

  1. Ključne kompetencije i fatalne pogreške u rukovođenju
  2. Stilovi rukovođenja, prilagodba stila pojedinim tipovima zaposlenika
  3. Učinkovito upravljanje radnim procesima, kontrola izvršenja zadataka
  4. Umijeće uvjeravanja
  5. Prezentiranje zadataka, korektivno djelovanje, pružanje feedbacka
  6. Otklanjanje disfunkcija u timskom radu, kako poboljšati rad tima i rješavanje problema
  7. Uredske vježbe s fizioterapeutom za podizanje pozitivne energije rukovoditelja

Predavači:

Marin Aničić, profesor psihologije i magistar menadžmenta s višegodišnjim iskustvom poslovnog savjetnika i poslovnog trenera, voditelj kolegija Leadership – Umijeće vođenja na Prvoj visokoj školi za komunikacijski menadžment Edward Bernays

Tonči Šitić, viši fizioterapeut, instruktor postizometričke relaksacije, praktičar manualne terapije, trener na području relaksacije od stresa, autor Medicinske gimnastike u 23 koraka.


Početak seminara je u 9,30 sati.

Seminar se planira za točno određeni broj polaznika, zato molimo vašu prijavu.

Cijena seminara je 1.075,00 kn (860,00 kn + PDV 215,00 kn), a uključuje pisani materijal (prezentacije predavača), radni pribor, obrok i napitak.

Naknada za drugoga i svakoga sljedećeg sudionika iz istog društva (obrta, ustanove...) je 950,00 kn (760,00 kn + PDV 190,00 kn).

Plaćanje naknade za seminar je isključivo po primljenoj našoj ponudi koju ćemo poslati svima prijavljenima po popunjenju skupine.

U slučaju nedovoljnog broja prijava, zadržavamo pravo odgode ili otkazivanja seminara.

Sve ostale obavijesti možete dobiti na našoj adresi: RRiF plus d.o.o., Vlaška 68, 10 000 Zagreb, tel.: 01/4699-760, faks: 01/4699-766, e-pošta: rrif@rrif.hr
e-pošta: rrif@rrif.hr

PRIJAVNICA
za sudjelovanje na seminaru

faks 01/4699-766

Zagreb, 22. studenog 2018. seminar "Rukovoditeljske vještine za vođenje ureda, odjela i timova u području računovodstva, revizije i financija"


Naziv tvrtke, ustanove, obrta:

Ulica i broj

Pošt. broj i mjesto
e-pošta

OIB
Telefon

Faks
Ime i prezime polaznika

1.

2.
3.

4.
Napomena:


Želim primati novosti i obavijesti od RRiF-a

Sigurnosna provjera:
Upišite slovo koje nedostaje. (Naziv rijeke ili planine)
DRVAPretplatnik
Porez na dodanu vrijednost - primjena u praksi (1)