RRiF-ova trgovina

Više o RRiF-ovim e-izdanjima (kako ih kupiti, preuzeti i čitati) možete vidjeti ovdje.

Trojezični rječnik bankarstva i financija

Osnovni podaci o knjizi

     
Biblioteka:   Biblioteka financije
Izdanje:   rujan 2014.
Broj stranica:   1137
Jezik:   Hrvatski
     

 

Napomena

Predstavljamo vam „Trojezični rječnik bankarstva i financija“ kao prvi i jedinstveni rječnik te vrste u Hrvatskoj, ali i u regiji.
Rječnik sadrži više od 65.000 riječi na 1138 stranica,a sastavljen je od četiri dijela, tri rječnika koja sadrže pojmove iz bankarstva, financija i burzovnog poslovanja, a u određenom opsegu i stručno nazivlje iz računovodstva, osiguranja i prava, posebice trgovačkog prava - na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, dok četvrti dio predstavlja dodatak sa 1.800 pojmova i definicija, 500 antonima, 300 kratica kao i 500 engleskih kolokvijalnih fraza.
Rječnik je namijenjen prvenstveno ban

Predstavljamo vam „Trojezični rječnik bankarstva i financija“ kao prvi i jedinstveni rječnik te vrste u Hrvatskoj, ali i u regiji. Rječnik sadrži više od 65.000 riječi na 1138 stranica,a sastavljen je od četiri dijela:  tri rječnika koja sadrže pojmove iz bankarstva, financija i burzovnog poslovanja, a u određenom opsegu i stručno nazivlje iz računovodstva, osiguranja i prava, posebice trgovačkog prava - na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, dok četvrti dio predstavlja dodatak sa 1.800 pojmova i definicija, 500 antonima, 300 kratica kao i 500 engleskih kolokvijalnih fraza.


 


Rječnik je namijenjen prvenstveno bankarima, financijašima, studentima, prevoditeljima te svima onima čiji su profesionalni interesi vezani za međunarodno poslovanje.


Ovo je prvi trojezični rječnik te vrste izrađen u Hrvatskoj i to u jezicima u kojima se odvija daleko najveći dio poslovanja hrvatskih gospodarstvenika s inozemstvom. 


 


Više informacija o rječniku možete potražiti ovdje


 


 

Pretplatnik
Računovodstvo poduzetnika (1)
RRiFov letak